flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції

02 жовтня 2020, 15:41

Обухівський районний суд Київської області повідомляє про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції  з 02.10.2020 року, у зв’язку із недостатнім фінансуванням та відсутністю поштових знаків.

Отримати процесуальні документи, у тому числі виклики та повідомлення, можна електронною поштою (попередньо подавши заяву про такий спосіб отримання кореспонденції із зазначенням адреси своєї електронної пошти), або зареєструвавшись у підсистемі «Електронний суд» чи безпосередньо через канцелярію Обухівського районного суду  Київської області за адресою: м. Обухів, вул. Київська, 20 з урахуванням обмежень та заходів, пов’язаних  з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19.  

Отримати виклик та повідомлення про судове засідання можна також за допомогою sms-повідомлення. Для цього необхідно подати до суду Заявку на отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомогою SMS-повідомлення, вказавши у ній номер мобільного телефону. Бланк заявки розміщений нижче під повідомленням, або на офіційному веб-сайті Обухівського районного суду в розділі «Громадянам» за посиланням заява.

З метою забезпечення реалізації процесуальних прав учасників судового процесу у разі відсутності в матеріалах проваджень  інформації про електронну пошту, номери засобів телефонного зв'язку, інформація про виклик у судове засідання, повідомлення про судове засідання та про ухвалені судові рішення у таких справах буде розміщуватись на офіційному вебсайті Обухівського районного суду Київської області.

Нагадуємо, що інформація щодо стадій розгляду судових справ доступна на офіційному вебсайті Обухівського районного суду Київської області в розділі «Громадянам» підрозділ «Інформація щодо стадій розгляду судових справ», а список призначених до розгляду справ – в підрозділі «Список справ, призначених до розгляду» в розділі «Громадянам».

 Із текстами судових рішень можна ознайомитись у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Просимо вибачення за тимчасові незручності.

Надсилання кореспонденції буде відновлено у разі надходження фінансування, про що буде повідомлено додатково.

Разом з тим, повторно повідомляємо, що роботу телефонного зв’язку не відновлено. Судом вживаються заходи для спонукання надавача послуг ПАТ «Укртелеком» відновити надання послуг та забезпечити роботу телефонного зв’язку. Про відновлення телефонного зв’язку буде повідомлено додатково.