flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підтримка нідерландських суддів

25 жовтня 2022, 09:05

В рамках програми уряду Королівства Нідерландів з 2020 по 2024 рік триває співпраця з проєктом МАТРА «Судочинство та суспільство», що реалізується в Україні Центром міжнародно-правового співробітництва.

Так, з 10  жовтня 2022 року по 14 жовтня 2022 року працівники апарату та судді Обухівського районного суду Київської області взяли участь у тренінгах проєкту «Судова влада і суспільство в Україні» на теми «Комунікація між судами та суспільством» та «Суддівська етика».

Зустріч робочої групи з вибудови ефективної комунікації між судами та суспільством відбулась за участі очільниці проєкту, заступниці голови суду Амстердаму Естер де Рой, слідчого судді Рутгер Вері, очільниці департаменту комунікацій, експертки окружного суду Ост Брабанту Ілзе Вестененк та суддями і працівниками Київського апеляційного суду, Сьомого апеляційного адміністративного суду, Північного апеляційного господарського суду, Деснянського районного суду міста Києва, Обухівського районного суду Київської області.

У тяжкі для України часи війни, судді, зокрема Обухівського районного суду Київської області продовжують здійснювати правосуддя і захищати права громадян. Тому, проведені заходи сприяють обміну досвідом та розвитку співпраці між українськими та нідерландськими суддями.

Пресслужба Обухівського районного суду Київської області