flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА! У співробітників Обухівського районного суду Київської області виявлено COVID-19

02 лютого 2022, 15:26

Станом на 02 лютого 2022 року в Обухівському районному суді Київської області з 36 працюючих штатних одиниць, значна чисельність працівників перебувають на лікарняних. У зв’язку з продовженням періоду карантину та надзвичайної ситуації, особливо серед працівників суду, вимушені повідомити учасникам судових засідань та відвідувачам суду наступну інформацію.

Реєстрація позовних заяв та заяв здійснюватиметься з 07 лютого 2022 року.

Ознайомлення з матеріалами справ в канцелярії суду  призупинено по 07 лютого 2022 року.

Прийом громадян з видачі копій судових рішень та виконавчих листів, здійснюється щосереди та щоп’ятниці з 10 години по 12 годину.

Переконливо просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають Вашої обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень.

Пропонуємо Вам скористатись можливістю подати свої заяви чи інші звернення через поштову скриньку, розміщену у холі суду, за допомогою поштового зв’язку, електронної пошти, тощо.

Отримати інформацію про рух справи (дату і час судових засідань по перенесеним справам) можна на офіційному вебсайті суду у розділі «Розклад засідань».

При зміні обставин, суд буде повідомляти додатково.

Заздалегідь вдячні за розуміння!

 

Пресслужба Обухівського районного суду Київської області