flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Соколова Сергія Юрійовича для розгляду справи 16 лютого 2018 року о 12 год. 00 хв.

25 січня 2018, 09:40

Оголошення про виклик до суду Соколова Сергія Юрійовича для розгляду справи 16 лютого 2018 року о 12 год. 00 хв.

 

Обухівським районним судом Київської області розглядається цивільна справа за позовом Безсонового Ярослава Олександровича до Соколова Сергія Юрійовича, третя особа приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Степаненко Дмитро Васильович, про визнання договору купівлі-продажу квартири недійсним та повернення майна з чужого незаконного володіння, судовий розгляд якої відбудеться 16 лютого 2018 року о 12 год. 00 хв.

 

На вказане число просимо з’явитися в приміщення Обухівського районного суду Київської області (м. Обухів, вул. Київська, 20, Київської області) відповідача Соколова Сергія Юрійовича, останнє відоме місце реєстрації якого – м. Обухів, вул. Каштанова, 28-А, кв. 1, Київської області.

 

Відповідачу, у разі невизнання позовних вимог, подати в зазначений строк до 16 лютого 2018 року відзив на позов та посилання на докази, якими він обґрунтовується.

 

Попереджаємо, у разі неявки відповідача Соколова Сергія Юрійовича - та неподання відзиву на позов, справа буде розглянута у його відсутності, на підставі наявних у ній даних та доказів (постановлено заочне рішення).

 

Суддя Обухівського

 районного суду Київської області                                   Потабенко Л.В.