flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Резонансне кримінальне провадження призначене до судового розгляду

01 листопада 2022, 12:22

26 жовтня 2022 року до Обухівського районного суду Київської області надійшов обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно гр. Б. за обвинуваченням у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115 (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині), ч. 1 ст. 263 (носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) КК України. Зазначений обвинувальний акт отриманий головуючим суддею Олександром Тиханським.

Нагадаємо, влітку поліцією Київщини на березі водойми між селами Нові та Старі Безрадичі було виявлено у валізі частини тіла жінки.

Ухвалою суду від 26 жовтня 2022 року призначено підготовче судове засідання на 31 жовтня 2022 року.

У підготовчому судовому засіданні прокурор просив призначити провадження до розгляду та одночасно заявив клопотання про продовження обвинуваченому строку тримання під вартою. Щодо клопотання захисника про повернення обвинувального акту заперечив.

Представник потерпілого і потерпілий підтримали думку прокурора та подали цивільний позов.

Ухвалою суду від 31 жовтня 2022 року призначено справу до судового розгляду. Запобіжний захід обвинуваченому продовжено у вигляді тримання під вартою в ДУ «Київський слідчий ізолятор».

За клопотанням обвинуваченого, кримінальне провадження в суді першої інстанції здійснюватиметься у відкритому судовому засіданні колегіально у складі трьох суддів.

 

Пресслужба Обухівського районного суду Київської області