flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадян!

29 жовтня 2020, 15:55

У зв’язку із  непоодинокими випадками інфікування працівників Обухівського районного суду Київської області гострими респіраторними інфекціями (у тому числі СОVID-19) та з подовженням карантинних обмежень на всій території України до 31 грудня 2020 року, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 13 жовтня 2020 року № 956 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641», протоколу Державної комісії з питань ТЕБ та НС від 23.10.2020 року, протоколу позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ВК Обухівської міської ради №39 від 24 жовтня 2020 року, якими на території Обухівської міської ОТГ Київської області встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки, повідомляємо про особливості роботи суду.

Так, з метою убезпечення здоров’я відвідувачів та працівників суду, просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають Вашої обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень.

Рекомендуємо Вам скористатись можливістю подати свої заяви чи інші звернення до суду через поштову скриньку розміщену на першому поверсі у фойє суду, за допомогою поштового зв’язку або електронної пошти: inbox@ob.ko.court.gov.ua. Також, отримати інформацію щодо стадій розгляду судових справ можна на офіційному веб-сайті суду в розділі "Громадянам" за посиланням: https://court.gov.ua/fair/sud1018

Слідкуйте за нашими новинами на офіційному веб-порталі та сайті соцмережі "Фейсбук" суду.

Повторно нагадуємо, що наявність захисної маски та рукавичок обов’язкові для відвідувачів Обухівського районного суду Київської області. Доступ осіб, які не є учасниками судового процесу тимчасово обмежено. Учасникам процесу при вході слід пред’являти представникам Служби судової охорони підтвердження виклику до суду на цей день.

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів та бажаємо всім здоров’я!