flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Анварі Мохаммад на 07 вересня 2020 року на 15 год. 00 хв.

21 серпня 2020, 13:18

В провадженні Обухівського районного суду Київської області знаходиться цивільна справа за позовом  Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «РІКАРД» до Негареші Махді, Анварі Мохаммад, Державного реєстратора Барської районної державної адміністрації Вінницької області Присяжного Максима Миколайовича, Державного реєстратора комунального підприємства з утримання та експлуатації житлового фонду спеціального призначення «Спецжитлофонд» Коровайко Оксани Сергіївни про скасування запису і визнання права застави, треті особи без самостійних вимог на стороні відповідачів Маркович Олег Миколайович, Товариство з обмеженою відповідальністю «Перспектива регіону», Грицаєнко Ігор Вікторович, Короченцева Юліана Євгенівна.

Суд викликає в якості відповідача:

Анварі  Мохаммад, рік народження суду не відомо, останнє відоме місце проживання:  м. Київ, вул. Милославська, 4, кв.349.

Розгляд справи відбудеться 07 вересня 2020 року о 15 год. 00 хв. в залі суду за адресою: 08700, Київська обл., м. Обухів, вул. Київська, буд. 20

Відповідачам, у разі невизнання позовних вимог, подати відзив та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

У випадку неявки відповідачів справа буде розглянута за їх відсутності за наявними у матеріалах справи доказами (постановлено заочне рішення).

 

 

    Суддя Обухівського  районного суду

    Київської області                                                                                            Т.В. Проць

  

З текстом оголошення про виклик можна ознайомитися за посиланням: Виклик до суду