flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Іванова Сергія Олександровича для розгляду справи 10 березня 2020 року о 16 год. 00 хв.

13 лютого 2020, 16:40

В   провадженні Обухівського районного суду Київської області знаходиться цивільна справа за позовом Іванова Віталія Олександровича, Іванова Олександра Костянтиновича до Іванова Сергія Олександровича про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням.

Суд викликає в якості відповідача по вищевказаній справі Іванова Сергія Олександровича останнє відоме місце проживання: вул. Шпаківка, буд. 37, м. Обухів, Київська обл..

Розгляд справи відбудеться о 16 год. 00 хв. 10 березня 2020 року в залі суду за адресою: м. Обухів, вул. Київська, буд. 20, каб. № 3.

Відповідачу, у разі невизнання позовних вимог, подати в зазначений строк до 10 березня 2020 року відзив та посилання на докази, якими він обґрунтовується.

У випадку неявки відповідача справа буде розглянута за його відсутності за наявними у матеріалах справи доказами (постановлено заочне рішення).

 

 

 

Суддя Обухівського       

районного суду                                                                                                             М.В. Кравченко

 

З текстом оголошення про виклик можна ознайомитися за посиланням:  Виклик до суду