flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Самченка Романа Анатолійовича для розгляду справи 14 лютого 2020 року о 09 год. 30 хв.

30 січня 2020, 11:16

В   провадженні Обухівського районного суду Київської області знаходиться адміністративний матеріал відносно Самченка Романа Анатолійовича у вчиненні правопорушення, яке передбачено ч. 1 ст. 163-1 КУпАП.

Суд викликає в якості особи, яка притягається до адміністративної відповідальності  по вищевказаній справі Самченка Романа Анатолійовича, остання відома адреса: вул. прожекторна, б. 13, кв. 79, м. Донецьк;

Розгляд справи відбудеться о 09 год. 30 хв. 14 лютого 2020 року в залі суду за адресою: м. Обухів, вул. Київська, буд. 20, каб. № 3.

У разі невизнання вказаного адміністративного матеріалу, подати в зазначений строк до 14 лютого року клопотання, заперечення та посилання на докази, якими воно обґрунтовується.

У випадку неявки особи, яка притягується до адміністративної відповідальності, справа буде розглянута за його відсутності за наявними у матеріалах справи доказами.

 

 

 

Суддя Обухівського       

районного суду                                                                                                                Г.В. Висоцька

         

З текстом оголошення про виклик можна ознайомитися за посиланням: Виклик до суду