flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Клаудіо Вентуріно для розгляду справи 10 грудня 2019 року о 10 год. 00 хв.

29 листопада 2019, 14:50

В   провадженні Обухівського районного суду Київської області знаходиться заява про ухвалення додаткового рішення по цивільній справі за позовом Громадської організації «Товариство індивідуальних забудовників «Сосновий бір» до Козинської селищної ради, Клаудіо Вентуріно, треті особи Товариство з обмеженою відповідальністю «Трейдом», Головне управління Держгеокадастру у Київській області про визнання незаконним рішення Козинської селищної ради, визнання незаконним договору оренди земельної ділянки, витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння.

Суд викликає в якості відповідача по вищевказаній справі  Клаудіо Вентуріно останнє відоме місце проживання: Італія, Альбіссола Маріна (м.Савона) вул. Чімаросса 3/6.

Розгляд справи відбудеться о 10 год. 00 хв. 10 грудня 2019 року в залі суду за адресою: м. Обухів, вул. Київська, буд. 20, каб. № 1.

У випадку неявки відповідача справа буде розглянута за його відсутності за наявними у матеріалах справи доказами (постановлено заочне рішення).

 

 

 

Суддя Обухівського       

районного суду                                                                                                                О.М. Зінченко

         

З текстом оголошення про виклик можна ознайомитися за посиланням:  Виклик до суду