flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Синцову Тетяну Олександрівну та Яриша Володимира Володимировича для розгляду справи 19 квітня 2019 року о 09 год. 00 хв.

20 березня 2019, 11:20

В   провадженні Обухівського районного суду Київської області знаходиться цивільна справа за позовом Бойка Даніїла Юрійовича до Синцової Тетяни Олександрівни, Яриш Володимира Володимировича про визнання осіб таким, що втратили право користування житловим будинком

Суд викликає в якості відповідача по вищевказаній справі  Синцову Тетяну Олександрівну, Яриш Володимира Володимировича, останнє відоме місце проживання: вул. Сорочинська (Жовтнева), 4, с. Малі Дмитровичі, Обухівський район, Київської області.

Розгляд справи відбудеться о 09 год. 00 хв. 19 квітня 2019 року в залі суду за адресою: м. Обухів, вул. Київська, буд. 20, каб. № 14.

Відповідачу, у разі невизнання позовних вимог, подати в зазначений строк до 19 квітня 2019 року відзив та посилання на докази, якими він обґрунтовується.

У випадку неявки відповідача справа буде розглянута за його відсутності за наявними у матеріалах справи доказами (постановлено заочне рішення).

 

 

Суддя Обухівського районного суду                                                                         Київської області                                                                                            О.Б. Тиханський

 З текстом оголошення про виклик можна ознайомитися за посиланням:  Виклик до суду