flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Лапунова Олександра Євгенійовича для розгляду справи 27 березня 2019 року о 10 год. 00 хв.

20 березня 2019, 14:07

В   провадженні Обухівського районного суду Київської області знаходиться цивільна справа за позовом Першого заступника прокурора Київської області  в інтересах територіальної громади села Підгірці Обухівського району Київської області до Підгірцівської сільської ради Обухівського району Київської області, ТОВ «ЕСТЕТ ПРАЙМ БУД», Поремської Світлани Анатоліївни, Міщенко Андрія Вячеславовича, Погрібняк Олени Михайлівни, Артамової Євгенії Курбанівни, Колпачова Олександра Юрійовича, Зозулі Юлії Іванівни, Лапунова Олександра Євгенійовича про визнання недійсними рішень ради та витребування земельних ділянок з чужого незаконного володіння.

Суд викликає в якості відповідача по вищевказаній справі  Лапунова Олександра Євгенійовича  останнє відоме місце проживання: адреса: м. Київ, вул. Голосіївська 13Б, кв. 611.

Розгляд справи відбудеться о 10 год. 00 хв. 27 березня 2019 року в залі суду за адресою: м. Обухів, вул. Київська, буд. 20, каб. № 1.

Відповідачу, у разі невизнання позовних вимог, подати в зазначений строк до 27 березня 2019 року відзив та посилання на докази, якими він обґрунтовується.

У випадку неявки відповідача справа буде розглянута за його відсутності за наявними у матеріалах справи доказами (постановлено заочне рішення).

 

 

 

Суддя Обухівського       

районного суду                                                                                                                О.М. Зінченко

 З текстом оголошення про виклик можна ознайомитися за посиланням: Виклик до суду