flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Шафалюк Надію Олександрівну для розгляду справи 27 березня 2019 року о 09 год. 45 хв

20 березня 2019, 13:53

В   провадженні Обухівського районного суду Київської області знаходиться цивільна справа за позовом Органу опіки та піклування Обухівської районної державної адміністрації в інтересах малолітніх дітей Данько Віри Юріївни, Данько Любові Юріївни до Шафалюк Надії Олександрівни, Данька Юрія Миколайовича про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дітей.

Суд викликає в якості відповідача по вищевказаній справі  Шафалюк Надію Олександрівну останнє відоме місце проживання: 08600, Київська область, м. Васильків, вул. Декабристів,39.

Розгляд справи відбудеться о 09 год. 45 хв. 27 березня 2019 року в залі суду за адресою: м. Обухів, вул. Київська, буд. 20, каб. № 1.

Відповідачу, у разі невизнання позовних вимог, подати в зазначений строк до 27 березня 2019 року відзив та посилання на докази, якими він обґрунтовується.

У випадку неявки відповідача справа буде розглянута за його відсутності за наявними у матеріалах справи доказами (постановлено заочне рішення).

 

 

 

Суддя Обухівського       

районного суду                                                                                                                О.М. Зінченко

 З текстом оголошення про виклик можна ознайомитися за посиланням: Виклик до суду