flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Румянцеву Світлану Василівну для розгляду справи 20 квітня 2018 року о 09 год. 00 хв.

06 квітня 2018, 15:42

В   провадженні Обухівського районного суду Київської області знаходиться цивільна справа за позовом Довбика Олександра Васильовича до Перегонівської сільської ради Обухівського району Київської області, Довбик Антоніни Яківни, Румянцевої Світлани Василівни про визнання права власності,

 Суд викликає в якості відповідача по вищевказаній справі  Румянцеву Світлану Василівну, останнє відоме місце проживання: вул. Паркова, буд. 1, кв. 29, м. Сертолово, Всеволжський р-н, Ленінградська обл., Російська Федерація.

Розгляд справи відбудеться о 09 год. 00 хв. 20 квітня 2018 року в залі суду за адресою: 08700, Київська обл., м. Обухів, вул. Київська, буд. 20, каб. № 9.

Відповідачу, у разі невизнання позовних вимог, подати в зазначений строк до 03 травня 2018 року відзив та посилання на докази, якими він обґрунтовується.

У випадку неявки відповідача справа буде розглянута за його відсутності за наявними у матеріалах справи доказами (постановлено заочне рішення).

 

 

 

Суддя Обухівського       

районного суду                                                                                                             М.В. Кравченко

 З текстом оголошення про виклик можна ознайомитися за посиланням:Виклик до суду