flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Дмитрук Сергія Миколайовича для розгляду справи 02 квітня 2018 року о 09 год. 00 хв.

05 березня 2018, 16:54

В   провадженні Обухівського районного суду Київської області знаходиться цивільна справа за позовом Іщенка Михайла Івановича до Управління Держгеокадастру в Обухівському районі Київської області, ФОП Дмитрук Сергій Миколайович, Державної служби України з питань геодезії та картографії, Конош Ольги Миколаївни, треті особи Долинянська сільська рада, ФОП П’янюк Н.П., про визнання недійсним, скасування права власності на земельну ділянку та проведення державної реєстрації земельної ділянки.

Суд викликає в якості відповідачів по вищевказаній справі  Дмитрук Сергія Миколайовича, останнє відоме місце проживання: вул. Малишка, 9, м. Обухів, Обухівський район, Київська область, Конош Ольгу Миколаївну, останнє відоме місце проживання: вул. Радянська, буд. 13, с. Макарівка, Обухівський район, Київська область.

Розгляд справи відбудеться о 09 год. 00 хв. 02 квітня 2018 року в залі суду за адресою: м. Обухів, вул. Київська, буд. 20, каб. № 2.

Відповідачам, у разі невизнання позовних вимог, подати в зазначений строк до 02 квітня 2018 року відзив та посилання на докази, якими він обґрунтовується.

У випадку неявки відповідачів справа буде розглянута за їх відсутності за наявними у матеріалах справи доказами (постановлено заочне рішення).

 

 

 

Суддя Обухівського       

районного суду                                                                                                                Л.В. Потабенко

З текстом оголошення про виклик можна ознайомитися за посиланням:Виклик до суду