flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду третіх осіб: Кушелевську Юлію Геннадіївну, Свєргуна Олексія Сергійовича, Уманця Андрія Олексійовича, Чурочкіну Марію Олександрівну, Значенко Оксану Михайлівну, Шугалій Ольгу Олександрівну на 15 год. 00 хв. 19 вересня 2023 рок

12 вересня 2023, 16:22

У провадженні Обухівського районного суду Київської області перебуває цивільна справа за позовом заступника керівника Київської обласної прокуратури в інтересах держави в особі: Української міської ради Обухівського району Київської області до Кушнарьової Ніни Іллівни, треті особи: Кушелевська Юлія Геннадіївна, Свєргун Олексій Сергійович, Уманець Андрій Олексійович, Чурочкіна Марія Олександрівна, Значенко Оксана Михайлівна, Шугалій Ольга Олександрівна про усунення перешкод у здійсненні права користування та розпорядження земельними ділянками шляхом скасування рішень про державну реєстрацію прав та їх обтяжень та повернення земельних ділянок.

Суд викликає в якості третіх осіб: Кушелевську Юлію Геннадіївну, Свєргуна Олексія Сергійовича, Уманця Андрія Олексійовича, Чурочкіну Марію Олександрівну, Значенко Оксану Михайлівну, Шугалій Ольгу Олександрівну.

Розгляд справи відбудеться о 15 год. 00 хв. 19 вересня 2023 року в залі суду за адресою: 08700, Київська обл., м. Обухів, вул. Київська, буд. 20, каб. № 3.

У випадку неявки учасників справа буде розглянута за їх відсутності за наявними у матеріалах справи доказами (постановлено заочне рішення).

                                                                                    

 

 

Суддя Обухівського       

районного суду                                                                                                    М.В. Кравченко

З текстом оголошення про виклик можна ознайомитися за посиланням: Виклик до суду