flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом завершено розгляд спору щодо оскарження рішення зборів про розпаювання земель ПАТ «Обухівське».

15 червня 2017, 16:59

Пост-реліз

15 червня 2017 року

 

Судом завершено розгляд спору щодо оскарження рішення зборів про розпаювання земель ПАТ «Обухівське».

07 червня 2017 року Обухівський районний суд Київської області завершив розгляд цивільної справи за позовом Мисика Сергія Володимировича до Лісового Анатолія Вікторовича, Нагленко Валентини Володимирівни, третя особа: Публічне акціонерне товариство «Обухівське», Обухівська районна державна адміністрація Київської області, про визнання недійсним рішення загальних зборів членів товариства, які працюють у товаристві, а також пенсіонерів з їх числа.

Розгляд справи викликав значний суспільний резонанс серед громадськості Обухівського району.

За матеріалами справи, у липні 2016 року позивач звернувся до суду з позовом про визнання недійсним рішення загальних зборів членів товариства, які працюють у товаристві, а також пенсіонерів з їх числа від 30.11.2013 року.

Судом всебічно досліджено всі обставини справи, доводи та докази сторін, після чого винесено рішення про залишення без задоволення позовних вимог Мисика С.В. у повному обсязі.

Рішення Обухівського районного суду Київської області може бути оскаржено в апеляційному порядку до Апеляційного суду Київської області через Обухівський районний суд шляхом подачі в десятиденний строк апеляційної скарги.

Станом на цей час вказане рішення не набрало законної сили.

 

Контакти:

Шахова Юлія,  pressa@ob.ko.court.gov.ua