flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд вирішив тримати під вартою підозрюваного у хуліганстві

04 лютого 2023, 14:02

     04 лютого 2023 року слідчим суддею Обухівського районного суду Київської області задоволено клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу підозрюваному у вчиненні хуліганства без визначення застави.

     Органом досудового розслідування громадянин Л. підозрюється в тому, що він 03 лютого 2023 року близько 19 години 19 хвилин, у приміщенні магазину «Міксмарт», що знаходиться в Київській області, м. Обухів по вул. Каштановій, 16-Б грубо порушив громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю та винятковим цинізмом. Так, перебуваючи в громадському місці, демонструючи свою зверхність перед іншими та неповагу до існуючих правил і норм поведінки, він підійшов до продавчині магазину, яка в цей час знаходилась в положенні стоячи за прилавком магазину навпроти вхідних дверей, та правою рукою витягнув з-під куртки, в яку був одягнений предмет, спеціально пристосований для нанесення тілесних ушкоджень – дерев’яну ніжку від табурету, після чого, тримаючи один кінець вказаної ніжки від табурету в правій руці, наніс нею не менше п’яти ударів в область голови та тулубу потерпілій, чим спричинив їй тілесні ушкодження у вигляді забитої рани волосяної частини голови, після чого його дії були зупинені останньою, яка чинила супротив.

     Альтернативний запобіжний захід у вигляді застави у даному кримінальному провадженні не визначався, оскільки злочин вчинено із застосуванням насильства.

     Зміст ухвали слідчого судді оприлюднено у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

 

 

            Пресслужба Обухівського районного суду Київської області