flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено вирок обвинуваченому в умисному вбивстві, придбанні та зберіганні бойових припасів і вибухових речовин без передбаченого законом дозволу

19 березня 2024, 15:18

Обухівським районним судом Київської області винесено вирок відносно громадянина Б., якого визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство) та ч. 1 ст. 263 КК України (придбання та зберігання бойових припасів і вибухових речовин без передбаченого законом дозволу).

Так, громадянин Б., проживаючи з потерпілою в будинку в одному із дачних кооперативів поблизу населеного пункту Старі Безрадичі в кінці травня 2022 року, за не встановлених судовим розслідуванням мотивів завдав їй гострим предметом не менше ніж одне   проникаюче колото-різане поранення задньої поверхні грудної клітки з ушкодженням серця, від чого настала смерть потерпілої. 

У подальшому, з метою приховування злочину, розчленив тіло потерпілої, частину, якого сховав у валізу, яку викинув в один із водних об’єктів, а внутрішні органи зберігав за місцем свого проживання.

З урахуванням усіх обставин справи, громадянина Б. визнано винним та призначено  максимальну міру покарання у виді п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Детально з інформацією можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень за номер справи 372/3144/22.

 

Прес-служба Обухівського районного суду Київської області.